Op die fiets #1, 19-7

Altijd leuk, de aftrap van een nieuw doelgroepgericht programma speciaal voor kunstenaars waar we de afgelopen maanden aan hebben gewerkt.

In samenwerking met Studio Art Office, verzorgt Ewald x Ros een reeks ontmoetingen exclusief voor Rotterdamse kunstenaars: Op die fiets.

Samen brengen we inspirerende bezoeken aan kunstinitiatieven door de hele stad. Als kunstenaar leer je de initiatieven beter kennen (wat is hun achtergrond en karakter) en hoor je over de mogelijkheden die zij voor de individuele beroepspraktijk bieden. De initiatieven op hun beurt, vragen bezoekers mogelijk om advies en wie weet ontstaan er wel mooie nieuwe samenwerkingen. Elke (fiets)tour bezoekt 3 initiatieven, duurt ongeveer 3 uur en sluit af met een drankje bij een van de locaties.

Woensdag 19-7-2023 was de eerste sessie ‘Op die fiets’ met een bezoek aan drie zeer uiteenlopende initiatieven op Rotterdam-Zuid: Varia, Shimmer en Paviljoen aan het Water alwaar we afsloten met een informele naklets.

Gritta en Anne-Marie zijn blij met de eerste editie en danken Studio Art Office, onze hosts en alle kunstenaars voor de bijzondere ontmoetingen op 19 juli.

20 september 2023 is de volgende ‘Op die fiets’ sessie en gaan we naar West. Deelname is exclusief voor Rotterdamse kunstenaars die bij Art Office zijn ingeschreven en zij ontvangen nieuws direct in hun mailbox.